INTRO

Image

Laten we direct met de deur in huis vallen: al die waardevolle effecten zoals rust, balans en focus ga je natuurlijk niet bereiken door 1 keer per week op je yogamat te stappen.

Juist door de fysieke oefeningen van yoga te koppelen aan je dagelijkse leven met al zijn uitdagingen ontwikkel je een krachtig en succesvol leven.

Bij The Yoga Rebelation plaatsen we yoga en de verschillende tools, op en van de mat, telkens in een context die je in staat stelt de impact van yoga, op een diep level te kunnen ervaren. Wij zijn voortdurend bezig met groei, ontwikkeling en bewustwording. Altijd vanuit een down to earth mentaliteit met concrete tools, luchtig en duidelijk.Image

INTRO

Image

Laten we direct met de deur in huis vallen: al die waardevolle effecten waar je over hebt gehoord die yoga kunnen opleveren ga je natuurlijk niet bereiken door 1 keer per week yoga te doen. Juist door het opbouwen van een dagelijkse routine in de vorm van een yoga practice ontwikkel je een krachtige body & mind. En creeer je voor jezelf de mogelijkheid om de impact van yoga op een diep level te kunnen ervaren.

Image

INTRO SESSIE
Bij The Yoga Rebelation staan we voor bewustwording en bieden we je verschillende tools om in te zetten in je dagelijkse leven. Al onze lessen zijn gericht op concrete, down to earth inzichten om op de mat, maar vooral buiten de mat te werken aan een licht en gelukkig leven!


Maar hey... we snappen dat je ons eerst wilt uitproberen!


Daarom bestaat er de Intro Sessie. Tijdens de intro sessie nemen we je mee in onze visie op yoga. Je gaat kennis maken met de wijze waarop wij yoga inzetten in het leven. Het leven dat we krachtig en succesvol, maar ook licht en gelukkig willen leven. We introduceren je in hoe je yoga 24/7 kunt toepassen in je leven zodat yoga echt impact maakt op je leven. Verder krijg je na afloop een serie basisoefeningen en instructiemateriaal die ervoor zorgen dat je de volgende dag direct krachtig kunt starten.MELD JE AAN