STORIES

by The Yoga RebelationWaarom werken we zo graag met gedreven ambitieuze vrouwen? Omdat we zelf natuurlijk ook gedreven en ambitieus zijn.

Zo zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nog meer waarde te creëren voor onze cliënten, zowel zakelijk als persoonlijk.

Ontdek de ervaringen van onze clienten en lees meer over de events die we voor onze community organiseren, op de yogamat maar vooral ook daarbuiten.

STORIES


by The Yoga Rebelation


We werken met krachtige ondernemende vrouwen, die zakelijk en persoonlijk gezien grote verantwoordelijkheden nemen en yoga als tool inzetten om de uitdagingen die daarmee gepaard gaan telkens weten te managen.

Om zo voor zichzelf een vrij en licht leven te creëren, waarbij ze effectief weten te dealen met de oncomfortabelheden die gepaard gaan met een leven waarin geen plaats is voor terughoudendheid en klein denken.

Maar we weten uit ervaring dat vrijheid voortkomt uit discipline. Daarom stappen we dagelijks op onze mat en is dit ook het commitment dat we vragen van onze clienten. Om uiteindelijk de impact op hun leven te garanderen.

Angelique, Eigenaresse Your Life Lab

Yoga leert mij elke dag opnieuw weer op komen dagen, zowel op de mat als...

Pascalle, Eigenaresse Skinz Medskin

Geen idee wat ik kon verwachten, ben ik gestart met het groepstraject en nu aan...

MASTERCLASS ‘WHERE BUSINESS MEETS STYLE’

Bij The Yoga Rebelation houden we van extra waarde creëren voor onze gedreven ambitieuze members....

Karolien, eigenaresse Zendkracht

Als moeder van 2 kleine kinderen, bedrijfseigenaar van een snel groeiend bedrijf, partner, dochter, schoondochter...